DPASE: pénteken érkezik a ZTE

2016. március 08., 21:29 szerző: Gróf András fotós: Ady Géza
komment
Dunaújváros - Megváltozott a Zalaegerszeg elleni bajnoki labdarúgó-mérkőzés időpontja. A Merkantil Bank Liga NB II tizenkilencedik fordulójára kisorsolt találkozót egy nappal korábban játsszák a csapatok.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Az eredeti időpont szombat 18 óra lett volna, de mivel ezen a napon az MTK együttese a Dunaújváros Stadionban fogadja a Szombathelyi Haladást, ezért pénteken 18 órakor rendezik a Dunaújváros PASE - Zalaegerszegi TE összecsapást. A keddi sajtótájékoztatón a másodedző, Jávorka András képviselte a szakvezetést.

Fotó: Ady Géza

- Múlt héten a Balmazújváros ellen súlyos egyéni hibák miatt szenvedtünk vereséget. Sajnos ezúttal is kiütközött a rutintalanságunk, ami reméljük a lejátszott mérkőzések számával egyenes arányban javul majd. A mostani ellenfelünk, a Zalaegerszeg a másodosztály egyik kiemelkedő csapata, amely jelenleg feljutást jelentő második helyen áll a tabellán. Természetesen, ők a találkozó toronymagas esélyesei, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy megnehezítsük a dolgukat.

A csapattagok közül ezúttal a kapus, Dániel Csaba mondta el a véleményét.

- A múlt héten meg volt az esélyünk, hogy legyőzzük a Balmazújvárost. A találkozó hajrájában azonban olyan egyéni hibákat követtünk el, amelyek ezen a szinten nem megengedettek. Ezeket a pillanatnyi megingásokat kell kiküszöbölnünk, csak akkor lehet esélyünk a tavaszi szezonból még hátralévő mérkőzéseken.

A forduló további párosítása a következő: Soroksár - Szeged-2011, Szigetszentmiklós - FC Csákvár, Budaörs - Szolnoki MÁV FC, Vác FC _ Balmazújváros, Mezőkövesd - Soproni VSE, Gyirmót FC Győr - FC Ajka, BFC Siófok - Kisvárda.

 

Gróf András

2016. március 08., 21:29 szerző: Gróf András fotós: Ady Géza

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...