Foci

2015.02.22. 18:25

Rajt a felsőházi rájátszásban - Az Aramis SE-től nem tudtak pontot rabolni az alapszakaszban

Dunaújváros - Hétfőn 18.30 órakor az Aramis SE gárdáját fogadja a futsal első osztály felsőházi rájátszásának nyitómérkőzésén a Dunaferr-DF-Renalpin FC együttese a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Gróf András

Az újvárosi klub stratégiai vezetője, Budavári Árpád elmondta, az Aramis SE az egyetlen olyan együttes, amely az alapszakaszban oda-vissza kikapott. Idegenben 8-2-re, míg a dunaújvárosi visszavágon 5-0-ra nyertek. Mindenki mástól sikerült pontot, netán pontokat is elvenni.

Baranyai Pál vezetőedző véleménye szerint azonban ez már egy alaposan átalakult dunaújvárosi együttes, amely megerősödött az alapszakasz végére. Ma már olyan rangot vívott ki az első osztályban, hogy senki sem mehet biztosra ellenük. Az Aramis SE személyében azonban a bajnokság talán legerősebb csapatát fogadják, akik ellen mindent megtesznek annak érdekében, hogy megszerezzék a három bajnoki pontot.

Zemankó Zoltán szakosztályvezető tájékoztatása szerint a mérkőzés megtekintése az eddigiekhez hasonlóan ezúttal is ingyenes. Szintén megszokott, hogy a kezdő sípszóig egy pohár ingyen sör jár mindenkinek. A mérkőzés szünetében a szurkolók számára megrendezik a már nagyományos büntetőrúgó verseny.

Zemankó Zoltán szakosztályvezető izgatottan várja a mérkőzést. Fotó: Ady Géza

A felsőházi rájátszásban már pénteken este lejátszottak egy mérkőzést: MVFC-Berettyóújfalu – Swietelsky-Haladás VSE 8-1. A hétfői nap másik párosítása a következő lesz: FC Veszprém – Rába ETO.

A dunaújvárosi együttes további mérkőzései a rájátszásban: 2. forduló: Rába ETO – Dunaferr-DF-Renalpin FC (március 30., 18.15), 3. forduló: Dunaferr-DF-Renalpin FC FC Veszprém (április 13., 18.30 óra), 4. forduló: Dunaferr-DF-Renalpin FC – Swietelsky-Haladás VSE (április 20., 18.30 óra), 5. forduló: MVFC-Berettyóújfalu – Dunaferr-DF-Renalpin FC (április 24., 19.30 óra), 6. forduló: Aramis SE – Dunaferr-DF-Renalpin FC (május 04., 18.30 óra), 7. forduló: Dunaferr-DF-Renalpin FC Rába ETO (május 11., 18.30 óra), 8. forduló: FC Veszprém – Dunaferr-DF-Renalpin FC (május 18., 18.30 óra), 9. forduló: Swietelski-Haladás VSE – Dunaferr-DF-Renalpin FC (május 25., 18.15., 18.15 óra), 10. forduló: Dunaferr-DF-Renalpin FC – MVFC-Berettyóújfalu (június 01., 18.30 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!