Foci

2016.04.29. 14:10

Rangadó vár a Baracsra

Dunaújváros - A bajnoki hajrához közeledve kiélezett küzdelemre lehet számítani a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a Mezőfalva együttese az előző fordulóban bravúros döntetlent játszott hazai pályán a dobogó második helyén álló Velencével. A mezőfalviak vasárnap ismét otthon lépnek pályára, egy hasonló kaliberű csapat ellen. Ezúttal a tabella negyedik helyén tanyázó Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő gárdája lesz a vendégük. A hazaiak trénere, Masinka László szerint csak akkor van esélyük jó eredményt elérni, ha ugyanolyan fegyelmezetten játszanak, mint tették azt az elmúlt héten. A házigazdák egy esetleges győzelemmel izgalommentessé tehetnék maguk számára a bajnoki hajrát.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában a mai napon két összecsapást rendeznek. Az adonyiak Sárszentmiklósra utaznak, ahol a pályaválasztó második számú csapata lesz az ellenfelük. A két csapat egyforma pontszámmal rendelkezik, tehát egy igazi helyosztót láthatnak majd a nézők. A rácalmásiak az elmúlt héten értékes pontot szereztek Nagylókon, de ezúttal sokkal nehezebb ellenfelet fogadnak, hiszen a listavezető Aba-Sárvíz együttese látogat hozzájuk. Másnap az elmúlt héten mérkőzést halasztó Kulcs a Kisláng vendégeként próbálnak majd pontot szerezni. Az előző körben nagy pofonba beleszaladó Nagykarácsony hazai pályán javíthat a Seregélyes ellen. Nehéz találkozó vár a baracsiakra, akik Pusztaszabolcsra utaznak. A hazaiak szerdán a Magyar Kupában gólnélküli döntetlent játszottak az Aba-Sárvíz együttesével, de büntetőkkel kikaptak. Talán ennek a mérkőzésnek fáradalmai a Baracs számára előnyt jelenthet majd.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában minden mérkőzést vasárnap rendeznek. A körzetünkhöz tartozó együttesek ezúttal a következő párosításban lépnek pályára: Mezőfalva II - Előszállás, Sárbogárd - Kisapostag, Perkáta - Mezőszilas. A listavezető Nagyvenyim gárdája ezúttal szabadnapos lesz.

A Mezőfalva II - Előszállás 14 órakor, a többi összecsapás 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!