Foci

2015.02.10. 17:55

Hidvégi Sándort leigazolta a Dunaújváros PASE

Dunaújváros - Kedden az utolsó papírra is pecsét került, így hivatalossá vált, hogy Hidvégi Sándor tavasszal kölcsönjátékosként a Dunaújváros PASE együttesében szerepel majd.

Gróf András

A bal oldali és középső védőként is bevethető 185 centiméteres labdarúgó 1983. április 9-én született. A Rákosszentmihályi AFC volt az első felnőtt csapata, ahonnan a Győri ETO-hoz, majd a másodosztályú Soroksár SC-hez igazolt. Onnan 2007 nyarán az NB II-es Jászberény szerződtette, majd másfél év múlva jelentkezett érte az MTK.

Hidvégi Sándor útja több egyesületen keresztül vezetett Dunaújvárosba. A DPASE előtt az MTK-ban   játszott a védő
Fotó: www.dpase.hu

A 2009/2010-es idényben a fővárosi kék-fehérek meghatározó labdarúgója volt, a bajnokság játékosai közül egyedüliként az összes mérkőzést végig játszotta, és ez mindenképpen figyelemre méltó teljesítmény. Ezután kétéves szerződést kötött a bajnoki ezüstérmes Videoton csapatával, ahonnan a Zalaegerszeg és az MTK érintésével érkezett a Ferencvároshoz.

Egy év után azonban kölcsönben ismét az MTK színeiben szerepelt a védő a mérkőzéseken.

A törökországi edzőtáborban mindhárom felkészülési találkozón kezdőként lépett pályára, amelyeken meggyőző teljesítményt nyújtott. A szakmai stáb egyöntetű véleménye az, hogy zökkenőmentesen illeszkedett be a csapatjátékba, és egyértelműen erősödött vele az együttes védekezése.

A dunaújvárosi együttes szerdán 13.30 órakor hazai környezetben a másodosztályú Gyirmót ellen játszik felkészülési mérkőzést. A pontos helyszínről a Dunaújvárosi PASE honlapján tájékozódhatnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!