Foci

2014.04.11. 14:15

Sárosd lesz a DPASE ellenfele vasárnap

Dunaújváros - A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztálya az utolsó harmadához érkezett, így minden pontnak fokozott jelentősége van a végső helyezések szempontjából.

Gróf András

A Road Masters első osztályában a 22. fordulót rendezik ezen a hétvégén. Ma hazai környezetben lép pályára a Mezőfalva együttese, amely az elmúlt heti szoros iváncsai vereséget követően ismét egy élcsapattal találkozik. Bár a Velence az elmúlt négy fordulóban kétszer kikapott és két döntetlent játszott, de még így is a bajnoki tabella harmadik helyén áll. A Dunaújváros PASE második számú együttese vasárnap a Sárosd gárdáját fogadja. Az újvárosiak két 1-1-es döntetlent követően mérkőznek meg a dobogó második fokán tanyázó sárosdiakkal. Az ellenfélben több rutinos futballista is szerepel. A legismertebb talán az egykori válogatott Dvéri Zsolt, aki eddig tizennégyszer vette be az ellenfelek kapuját, ezzel a harmadik helyen áll a csoport góllövőlistáján. A vendégek erejére jellemző, hogy tavasszal még százszázalékosak, tehát nem vár könnyű feladat a dunaújvárosiakra.

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában is a 22. körnél járnak a csapatok. A körzetünkhöz tartozó csapatok közül ma a kulcsiak az utolsó helyezett Mezőszilast fogadják. A vendégcsapatot nem szabad lebecsülni, mert három héttel ezelőtt a hatodik Seregélyes pályáján szereztek három pontot. A kulcsiak pedig az elmúlt fordulóban éppen ott kaptak ki 2-0-ra. Vasárnap az előző körben Szabadegyházán gólzáporos győzelmet arató baracsiak az Aba-Sárvíz együtteséhez utaznak. A vendéglátók különösen hazai pályán veszélyesek, így nem számíthat laza kilencven percre a Baracs. Az adonyiak tavasszal eddig hét pontot szereztek, de már túl vannak több olyan mérkőzésen, ahol nem ők voltak az esélyesek. Ezúttal a hetedik helyen álló Kálozt fogadják.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában a 20. fordulónál tartanak. Ma rendezik a Kisapostag - Sárszentágota, és a DASE - Perkátameccset. A vasárnapi program: Nagykarácsony - Rácalmás, Nagyvenyim - Mezőfalva II, Előszállás - Enying

A Mezőfalva -Velence találkozó 14, a többi összecsapás 16.30 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!