Foci

2014.12.02. 19:15

Sikeres évet zárt a DLSZ

Dunaújváros - A Campus étteremben az elmúlt héten megtartott évzárón sikeresnek értékelte a 2014-es esztendőt a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség vezetősége.

Gróf András

A rendezvényen először a szövetség elnöke, Kalácska András kapott szót, aki elmondta, az idei esztendőben már több mint 1600 labdarúgót tudtak megmozgatni szinte napi rendszerességgel. Ehhez a szövetségi alkalmazottak nagyon komoly, és összehangolt munkájára volt szükség. Az elmúlt évekhez hasonlóan ezúttal is tudása legjavát nyújtotta mindenki ahhoz, hogy a már hagyományos és új megmérettetéseket is a lehető legnagyobb rendben sikerüljön lebonyolítani.

A DLSZ évzáróján az asztalon ott volt az adventi futballpálya is. Középen Sztankovics László, az önkormányzat sportbizottságának vezetője, balján Kalácska András, a szövetség elnöke

Tóth Imre, a Társadalmi Felelősségvállalás Bizottság elnöke kiemelte, hogy a sporttal, a kispályás labdarúgással összekapcsolt akcióik mögé egy emberként csatlakoztak dunaújvárosiak, városkörnyékiek, de még a megyehatáron túlról is kaptak segítséget egy-egy felhívásuk kapcsán. Mint megtudtuk, a labdarúgó szövetség tevékenységéhez kapcsolódó karitatív munkát a jövőben is legalább ilyen hatékonysággal kívánják folytatni. A versenybizottság elnöke, Mészáros István is kiemelkedően sikeresnek értékelte az idei évet, és felszólalása végén köszöntötte a játékvezetéstől visszavonuló Futó Jánost, aki a DPASE Bp. Honvéd NB I-es találkozó kezdőrúgásának elvégzését kapta ajándékba. A bajnokságok mellett a következő tornákat szervezte a DLSZ: Carissa Kupa, Akarat Ereje Kupa, Dunaújváros Kupa, Farsangi Kupa, Senior Kupa, Szuper Kupa, I. Szent István Kupa, Szabadság Kupa, Éjszakai Mikulás Kupa, Zeus Old Boys Kupa, Szilveszteri Kupa, a Héger Ádám, és az Ádám Anita Emléktorna,

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!