Foci

2015.04.14. 15:58

Futsal: nem bírtak a veszprémiekkel

Dunaújváros - A papírforma alapján győzelmi reményekkel lépett pályára a Dunaferr-DF-Renalpin FC futsal együttese hétfőn este az FC Veszprém ellen.

Gróf András

Az NB I-es felsőházi rájátszás harmadik fordulójának találkozója azonban nem a várakozásoknak megfelelően indult. A vendég veszprémiek villámrajtot vettek, és már a tizedik percben négygólos előnyük volt. A szünetig mindkét csapat szerzett egy-egy gólt, így a különbség nem változott. A második játékrész elején kockáztatni kellett az újvárosiaknak, így öt mezőnyjátékossal támadtak. Sikerült is felzárkózni két gólra, de hat perccel a befejezés előtt ismét a vendégek szereztek gólt. A folytatásban a hazai gárda több nagy helyzetet is elhibázott, és csak az utolsó percben sikerült kozmetikázni az eredményen (4-6).

Fotó: Zsedrovits Enikő

A harmadik forduló további eredményei: MVFC-Berettyóújfalu - Rába ETO 0-1, Swietelsky-Haladás VSE - Aramis SE 2-2.

Az NB I-es felsőházi tabellájának jelenlegi állása: 1. Rába ETO 16 pont, 2. MVFC-Berettyóújfalu 11 pont, 3. Aramis SE 8 pont, 4. Swietelsky-Haladás VSE 6 pont, 5. FC Veszprém 6 pont, 6. Dunaferr-DF-Renalpin FC 1 pont.

A negyedik forduló programjában a következő mérkőzések szerepelnek: Rába ETO Aramis SE (04. 20., 18.15 óra), FC Veszprém MVFC-Berettyóújfalu (04. 20., 18.30 óra), Dunaferr-DF-Renalpin FC (04. 20., 18.30 óra).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!