Foci

2016.02.11. 13:49

Támadóval erősített a Dunaferr együttese

Dunaújváros - Újabb támadóval erősítette meg játékoskeretét az első osztályú bajnokságban jelenleg negyedik helyen álló Dunaferr-DF-Renalpin FC futsal együttese.

Gróf András

Gorjanacz Mario örömmel igazolt Dunaújvárosba

A huszonnégy esztendős Gorjanacz Mario legutóbbi csapata a Dunakeszi Kinizsi volt, amely jelenleg az NB II Közép csoportjának egyik élcsapata, de előtte szerepelt az első osztályú Aramis SE és Rába ETO együtteseiben is. Az ősszel a másodosztályú bajnokságban tizenöt mérkőzésen lépett pályára, amelyeken nyolcszor talált az ellenfelek kapujába. A fiatal játékos a dunaújvárosiak vezetőedzője, Fehér Zsolt invitálására érkezett, aki jól ismeri, hiszen az előző években már dolgoztak együtt Dunakeszin és Győrben is. A beilleszkedéssel nem lesz különösebb problémája, hiszen a keretből játszott már együtt Hosszú Ádámmal, a Horváth ikrekkel, Varga Csabával, Hegedűs Ferenccel és Bognár Bálinttal is. Az új szerzemény hétfőtől gyakorol együtt a Magyar Kupa elődöntőjére készülő újvárosiakkal. Természetesen a vezetőedző dönt majd arról, hogy február 20-án Gyöngyösön az FTC Futsal-Fisher Klíma elleni összecsapáson pályára küldi a játékost. Szereplése annak függvénye, hogy miként tud beilleszkedni a csapatba, és mennyire sikerül elsajátítania a taktikai elemeket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!