Foci

2015.03.11. 18:01

Új elnökséget választott a DLSZ

Dunaújváros - A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség március 10-én tisztújító közgyűlést tartott a Campus étterem különtermében.

duol.hu

A közgyűlést Lázárné H. Edit, a felügyelő bizottság elnöke nyitotta meg, majd Kalácska András, a szövetség elnöke megköszönte az elmúlt négy évben végzett munkát, a tagoknak, a vezetőknek, és természetesen a támogatóknak. Ezt követően Petrás Gábor főtitkár számolt be arról a tevékenységről, melyet a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség végzett a 2011-2014-es időszakban. Majd a bizottsági beszámolók következtek.

Kalácska András (jobbról) a régi-új elnök és Petrás Gábor Főtitkár

Először Márton László a fegyelmi bizottság elnöke beszélt az általa vezetett bizottság munkájáról, a mérkőzéseken tapasztalható nagyobb fegyelemről, valamint a kiállítások csökkenő számáról. Futó János a kispályás bizottság elnöke szintén pozitív történésekről tett említést beszámolójában. A játékvezető bizottság elnöke Viszokai László FIFA játékvezető asszisztens nem tudott jelen lenni a közgyűlésen, helyette Mészáros István FIFA játékvezető mondta el a küldötteknek, hogy kisebb-nagyobb gondok akadtak az elmúlt időszakban, azonban minden probléma gyorsan, korrektül lezárásra került. Legvégül Tóth Imre a társadalmi felelősségvállalás bizottságának elnökeként, valamint a női bizottságot is vezető elnökként olvasta fel összegzését a négy évről. A beszámolókat követően Hingyi László Dunaújváros Megyei Jogú Város önkormányzati képviselője, a DLSZ elnökségi tagja köszönte meg a négyéves ciklusban végzett munkát

Ezt követően a napirendi pontnak megfelelően, dr. Kovács Péter, a jelölő bizottság elnöke kért szót, és ismertette a jelölt-listát, A tisztségviselőket a következő négy éves ciklusra a közgyűlés nyílt szavazással kijelölte, valamint megszavazták a hét tagúról kilenctagúra bővülő elnökség két új tagját is.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Elnöksége 2014-2018:

Elnök: Kalácska András

Főtitkár: Petrás Gábor

Elnökségi Tagok: Hingyi László, Strausz Tamás, Márton László, Futó János, Tóth Imre, Vígh György, Fekete Mihály, valamint Mészáros István és Viszokai László.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!