Foci

2016.05.26. 18:55

A tavasszal gyengélkedő Budaörs lesz a DPASE vendége

Dunaújváros - A 2015/2016. évi Merkantil Bank Liga NB II utolsó hazai mérkőzésére készül a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. Az újvárosiak vasárnap 19 órakor a Budaörs együttesét fogadják.

Gróf András

A csütörtöki edzés előtt az újvárosiak vezetőedzője, Dobos Barna tartott sajtótájékoztatót, ahol értékelte az előző körben a Szigetszentmiklós ellen elbukott találkozót, és beszélt a vasárnapi mérkőzés esélyeiről.

- Sajnálom, hogy múlt héten nem sikerült pontot, vagy pontokat szereznünk. Hamar megszereztük a vezetést, amire kellett volna még egy gólt rúgnunk. A kiállítás után is voltak lehetőségeink, de az utolsó pillanatban egy nagy egyéni hibát követően kiénekelték a sajtot a szánkból. Szomorúak voltunk, mert végig bíztunk a pontszerzésben. A Budaörs ellen nem tudjuk, hogy mire számíthatunk, hiszen vasárnapi ellenfelünk az ősszel kiemelkedően szerepelt, amit a tavaszi szezonban nem tudtak megismételni. Amennyiben az elmúlt félévet nézzük, akkor van esélyünk jó eredményt elérni. Az egyéni hibákat kell kiküszöbölni, mert ellenfeleink ezeket könyörtelenül kihasználják. Különösen a félidők hajrájában kell koncentrálnunk, mert ekkor vagyunk sebezhetőek. Tóth Tibor sárga lapos eltiltása lejárt, így ő visszakerül a csapatba, de ezúttal Hajdók Gábor hiányzik majd.

A Budaörs elleni összecsapás játékvezetője Zierkelbach Péter lesz, akinek a munkáját asszisztensként Kis Zoltán és Iványi István segíti.

A huszonkilencedik forduló további mérkőzései: BFC Siófok - Mezőkövesd, Vác FC - Szigetszentmiklós, Soproni VSE - Kisvárda, Balmazújváros - FC Ajka, Zalaegerszegi TE - Soroksár, Szolnoki MÁV FC - Szeged-2011, FC Csákvár - Gyirmót FC Győr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!