Foci

2015.07.29. 17:52

Vaskó a kapitány

Dunaújváros - Alaposan átalakult az első osztályból kiesett Dunaújváros PASE labdarúgócsapatának kerete a nyáron.

Gallai Péter

Az újvárosiak meghatározó játékosa, Böőr Zoltán egy súlyos térdsérülés miatt fejezte be az aktív játékot, aki az elmúlt időszakban a csapatkapitánya is volt az együttesnek. A játékosok a héten megválasztották az új kapitányt, illetve a helyetteseket. A két helyettes a leadott szavazatok alapján Szűcs Lajos és Csehi Tamás lett. A jelentős többség azonban a rutinos középső védő, az elmúlt szezonban végig meghatározó, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó Vaskó Tamás mellett tette le a voksát.

A jövőben Vaskó Tamás viseli majd a karszalagot
Fotó: Ady Géza

- Örülök, hogy a társak rám szavaztak. Hatalmas megtiszteltetés ez a számomra. Szeretnék viselkedésben, illetve hozzáállásban is példát mutatni a fiatal játékosoknak. Érdekesen alakult a nyári programunk, a kaotikusnak mondható első két hét után azonban megfelelő terhelést kaptunk a felkészülés alatt. Az edzőmérkőzéseken is voltak bíztató momentumok. Biztos vagyok abban, hogy a kiesés okozta hatalmas kudarcélményt követőn Siófokon mindenki bizonyítani akar majd, ami elegendő lesz a győzelem megszerzéséhez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!