Foci

2014.12.12. 20:25

Az őszi szezon végén a 12. helyen állnak a mezőfalvi labdarúgók

Mezőfalva - A 2014/2015. évi Viszló Trans megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság őszi szezonját a tizenkettedik helyen zárta a Mezőfalva együttese.

Gróf András

Boros Benjamin, a későbbi gólszerző (pirosban felugró) végig stressz alatt tartotta a tordasi védőket a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság utolsó őszi fordulójában is

A mezőfalviak négy vereséggel nyitottak, de utána öt találkozón nem találtak legyőzőre. Az utolsó hat mérkőzésen viszont váltakozó teljesítményt nyújtottak. Az őszi tizenöt mérkőzésből ötöt megnyertek, kétszer játszottak döntetlent, és nyolcszor szenvedtek vereséget, ami tizenhét pontot eredményezett. Az együttes tizenkilencszer talált az ellenfelek hálójába, a kapott gólok száma pedig huszonnyolc. A házi gólkirály hét találattal Balázs Sándor lett. A mezőfalviak vezetőedzője, Masinka László a következőképpen értékelte csapata teljesítményét.

- A szűkös játékoskeret, és az előző bajnokságból áthozott eltiltások rányomták a bélyeget a szezon eleji játékunkra. Utána viszont kiegyenesedtünk, és sikerült egy jó sorozatot produkálnunk. Bár már ekkor is gondot jelentett a gyér edzéslátogatottság. Nem tudtunk olyan munkát végezni, ami szükséges lett volna a jobb produkcióhoz. Ez meg is látszott az utolsó hat találkozó eredményein. Egy, két meghatározó labdarúgó kiesése nagyban befolyásolta a csapat teljesítményét. A téli időszakban a létszám miatt muszáj labdarúgókat igazolnunk, de minőségi játékosokra is szükségünk lenne. Január tizenkettedikén kezdjük a felkészülést a tavaszi idényre. Beneveztünk a téli műfüves bajnokságra, ami segítheti a munkánkat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!