Foci

2015.06.05. 12:31

Veszélyben a Mezőfalva

Dunaújváros - Az utolsó fordulót rendezik vasárnap a Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első, és másodosztályában. A harmadosztály küzdelmei már az elmúlt héten befejeződtek.

Gróf András

A Viszló Trans első osztályban a Dunaújváros PASE második csapata Felcsútra utazik, ahol a Puskás Akadémia II ellen lépnek pályára. Az újvárosiaknak a negyedik helyük biztos megtartásához győzniük kell. Ez nem tűnik lehetetlen vállalkozásnak, hiszen a két csapat között a bajnoki táblázaton hét hely és tizenkilenc pont a különbség. Nem szabad azonban félvállról venniük a találkozót, hiszen a Puskás együttese a tavaszi szezonban ért már el néhány meglepő eredményt. A Mezőfalva gárdája az idényzárón a Tordas vendége lesz, ahol minden csapat megszenved a pontokért. A mezőfalviak az elmúlt hat fordulóban nem szereztek pontot, aminek következtében könnyen kieső helyen zárhatják a bajnoki évet, hiszen csak egy pont az előnyük a tizenötödik Dunafém-Maroshegy előtt. Kérdéses, hogy a Mezőfalva mestere, Masinka László milyen összeállításban tudja pályára küldeni a csapatát, hiszen az elmúlt két fordulóban csupán egyetlen mezőnyjátékos csere ült a kispadon. A mezőfalviak a saját csapatuk győzelmén kívül még abban bízhatnak, hogy az Ercsi legyőzi a maroshegyieket.

Végvári Ádám Mór harmadik gólját szerzi a szögletből beadott labdára érkezve. A mezőfalviak 4-1-re kikaptak hazai pályán, így nehéz helyzetbe kerültek. Még az is előfordulhat, hogy kiesős helyen zárják a bajnokságot
Fotó: Horváth László

A másodosztály Agárdi Termál csoportjában az elmúlt héten a Sárosd csapatától katasztrofális vereséget szenvedő kulcsiak az Aba-Sárvíz otthonában lépnek pályára, ahol megint nem ők az esélyesek. A tulajdonképpen már kiesett Nagykarácsony együttese Soponyán zárja a szezont. A kieséstől éppen csak megmenekült adonyiak pedig az LMSK gárdáját fogadják. A baracsiakra a Lajoskomárom együttesét fogadják. A házigazdáknak pontszerzés, vagy győzelem esetén még lenne esélyük a harmadik hely megszerzésére, hiszen az azonos pontszámmal rendelkező, de előttük álló nagylókiak Pusztaszabolcson lépnek pályára, ahol soha nem egyszerű a vendégcsapat helyzete.

Minden összecsapás 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!