Foci

2015.10.08. 14:54

Viszokai László a Wembleyben - Magyar játékvezetői gárda vezeti az Anglia - Észtország Eb-selejtezőt

Dunaújváros - Újabb jelentős feladatot kapott Viszokai László FIFA játékvezető asszisztens, aki közreműködik az Anglia-Észtország Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen.

Gróf András

A találkozó játékvezetője Vad II István lesz. A másik asszisztens Albert István, míg az alapvonali játékvezetők Andó-Szabó Sándor és Erdős József lesznek. Tartalék játékvezetőnek pedig Varga Zsoltot jelölték. Az összecsapás ma 20.45 órakor kezdődik, amelyet a Sport2 csatorna élőben közvetít. Anglia már kvalifikálta magát a kontinensviadalra, azonban a balti állam még nem, de egy szigetországi bravúrral komoly lépést tennének az Eb-részvétel felé. Tehát a tét nagy, a teltház garantált. Nagyon bízunk abban, hogy a dunaújvárosi játékvezető asszisztens, aki az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Játékvezetői Bizottságának elnökségi tagja, és a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Játékvezetői Bizottságának az elnöke, a tőle eddig is megszokott magabiztossággal, és rutinnal látja majd el a feladatát a Wembley Stadionban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!