• cikk kép

  Isteni finom őszibarack elfogadható áron, újra van spenót, továbbá drága áfonya és szeder

  Eljött a mamutpadlizsánok kora

  Székesfehérvár - Igazi, zamatos gyümölcsökre lelhetünk végre a piacokon, és jó áron. A dinnye mellett törnek fel a szilvák, kukoricafronton viszont már ne számítsunk jóra.

 • cikk kép
  Évekig zaklatta a bank az ügyfelet Nagy-Britanniában - Kiderült, nem is tartozik

  Öt éven keresztül tette pokollá az életét egy brit nőnek a bank, mivel olyan hiteltartozást akartak rajta behajtani, amelyet valójában nem is ő halmozott fel.

 • cikk kép
  A KSH szerint 6,9 százalékra csökkent a munkanélküliség április-júniusban

  Idén április-júniusban 310 ezer volt a munkanélküliek száma, 49 ezerrel kevesebb, mint egy évvel korábban, a munkanélküliségi ráta 1,2 százalékponttal, 6,9 százalékra csökkent - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

 • cikk kép
  Csökkent az üzemanyagok ára

  Csökkentette bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt.

 • cikk kép
  Az első panelt 50 éve adták át Fehérváron

  Székesfehérvár - Mostantól emléktábla hirdeti a Deák Ferenc utcában: itt épült meg a megyeszékhely első panelépülete.

 • cikk kép
  Folyamatosan cserélik a lámpatesteket

  Dunaújváros - Az önkormányzat egy uniós pályázat révén nyert 255 millió forintot a városi közvilágítási rendszer korszerűsítésére, ami első ütemben ezernyolcszáz lámpatest cseréjét jelenti, ami egy hónapja kezdődött el.

 • cikk kép
  Újabb banki elszámolások indulnak

  Augusztus 1. és szeptember 30. között történnek meg a forinthitelesekkel és a kölcsönüket ténylegesen devizában törlesztőkkel szembeni banki elszámolások - erről Binder István, a jegybank felügyeleti szóvivője beszélt az M1 aktuális csatorna kedd reggeli adásában.

 • cikk kép
  Összeesküdtek az arany ellen

  Hatalmasra duzzadt a spekulánsok által az arany áresésére nyitott pozíciók értéke.

 • cikk kép
  Csökken az üzemanyagok ára

  Budapest - Csökkenti bruttó 2-2 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn.

 • cikk kép
  Liga: biztosíthatók a források a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásához

  Győr – Biztosíthatók a források a férfiak negyven év munkaviszony utáni nyugdíjba vonulásához – mondta a július elején indult népszavazási kezdeményezésről a Liga Szakszervezetek elnöke hétfőn sajtótájékoztatón Győrben.

 • cikk kép
  Kína megint reccsent egy nagyot

  Nagyot estek a kínai tőzsdék hétfő reggel, a kedvezőtlen ipari adat mellett az is nyomasztja a piacot, hogy sokak szerint gyengül a kormányzati intervenció.

 • cikk kép
  Miért emelkedtek az albérleti díjak ilyen magasra?

  A nyugat-magyarországi nagyvárosokhoz hasonlóan, Budapesten is megélénkült a munkaerő-kereslet, új munkájuk miatt többen elköltöznek, ami érződik a megnövekedett lakásvásárlásokban és a bérleti díjak emelkedésében - mondta Déry Attila vezető elemző hétfőn az M1 aktuális csatornán.

Magazinok