Agrárgép-show is lesz a szántóföldi napokon

2017. május 29., 09:00 szerző: Horog László fotós: Borbély Béla
komment
MEZŐFALVA - Szántóföldi napok és agrárgép-show az ország legnagyobb szakmai rendezvényén szerdán és csütörtökön.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Május 31-én, szerdán és június 1-én, csütörtökön 8.30-17 óráig a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetségével közösen nagyszabású mezőgazdasági gépbemutatót és szakmai napot tart a Mezőfalvi Zrt. 40 hektáros területén.

Az aratás még odébb van, most a modern gépeket vehetjük szemügyre
Fotó: Borbély Béla

A kétnapos rendezvényen az állógépes bemutatók mellett szakmai előadásokkal, új technológiák megismerésével, széleskörű gépkínálattal, valamint gyakorlati információkkal is bővíthetik ismereteiket a szakemberek és a rendezvényre kilátogatók. Néhány program az ingyenesen látogatható eseményről:

A rendezvény mindkét napján bemutatjuk a legújabb nemesítési és kutatási eredményeket a gyakorlatban, nagy és biztonságos termést ígérő fajtákat, hibrideket, továbbá munkaeszközöket, gépeket, gépkapcsolatokat hétköznapi, szántóföldi körülmények között, akcióban.

A szántóföldi gépbemutatót 5 hektáros, a permetező bemutatót 2 hektáros részen tartjuk, több mint 11 hektáron pedig fajtabemutató lesz. Emellett többek közt Nébih fajtabemutató, gyerekmegőrző, kézműves foglalkozások, a gyakorlati és szántóföldi bemutatók szüneteiben növényes előadások, valamint Prega könyvbemutató is várja az érdeklődőket.

 

Horog László

2017. május 29., 09:00 szerző: Horog László fotós: Borbély Béla

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...