Gazdaság

2017.02.02. 18:05

Bál vállalkozóknak

Dunaújváros - Hetedik alkalommal rendezi meg a Vállalkozók Bálját február 11-én, szombaton a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a Dunaújvárosi Egyetem Campus Arénájában.

Németh András

Kevés hasonló kezdeményezés tudott korunkban ilyen módon hagyománnyá válni, ezt egy korábbi bálon az itt vendégként részt vevő dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke is kiemelte. És ez mindenképpen a helyi közösség erejét mutatja.

Éppen ez volt a célja a kezdeményezésnek: a helyi gazdaság, de a közélet, a helyi társadalom szereplői között az összetartozás érzésének erősítése egy színvonalas, évről évre megtartott rendezvény keretében. Ezt a közösségi célt erősíti a bevételből finanszírozott közcél (már évek óta a város fiatal szakembereinek, szakiskolásainak nemzetközi szakmai versenyekre történő felkészülésének finanszírozása). És ez az esemény ad keretet szintén többedszer az Év Dunaújvárosi Vállalkozása díjak átadásának. És ezen elismerés odaítélésében is fontos szempont a helyi közösségért végzett tevékenység is.

Örömteli tehát, hogy idén is lesz Vállalkozók Bálja, akik azonban elmennek, nem ilyen gondolatok mentén határozzák el a részvételt: jól akarják érezni magukat. És a bál vendégeinek jelentős része évről évre visszatérő, sokaknak szinte még az asztaltársaságuk is azonos. Ez a legjobb visszaigazolása annak, hogy rangos, hangulatos esemény minden évben a Vállalkozók Bálja Dunaújvárosban. Az érdeklődés idén is nagy, érdemes tehát sietnie annak, aki ott akar lenni a rendezvényen, tudtuk meg a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara titkárától, Hegyiné Tóth Noémitől. Rátérve az idei bál programjára: a jó hangulatot biztosító zenét a Digitál szolgáltatja, fellép Polyák Lilla, és műsort ad a My Way Dance Scool is. Az ételekért, italokért, kiszolgálásért, valamint a terem dekorációjáért a jól ismert helyi vendéglátó és kereskedelmi egységek a felelősek.

Érdemes tehát a jövő hét szombati programként a Vállalkozók Bálját választani, és egy jó körben ünnepelni az idei farsangi szezont: beszélgetni, táncolni, enni, inni, mulatni.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!