Gazdaság

2017.03.24. 13:05

Bináris Opciók Platform

Mi a vonzó a bináris opciókban? Először is anélkül kereshet pénzt, hogy kitenné a lábát otthonról. A kereskedők a világ minden részéből indítanak megbízásokat, Önnek is csupán egy internet kapcsolattal rendelkező számítógépre van szüksége ehhez. Ahhoz, hogy maximálisan hatékonyan lehessen dolgozni, a brókereknek minőségi szoftverre van szükségük – olyan platformokra, amellyel a bináris opciók is rendelkezik.

Hogyan kell kinéznie egy magas minőségű kereskedési platformnak?

A kereskedési platform egy olyan program, mely kereskedési műveletek lebonyolításában, bináris opciók adás-vételében segít a kereskedőknek. Az ilyen szoftverek elsődleges célja, hogy olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak lehet, adatokat szolgáltassanak a befektetőktől a brókerek szerverei felé és vissza.

A cégek 2-féle platformot kínálnak: feltelepíthetőt és online-t. A feltelepíthető platform esetében le kell töltenie egy programot a számítógépére és installálnia kell. Az online platformnál a böngészőjében megjelenő web applikációt kell használni.

Online platformból jóval több létezik. A brókerek maguk is kifejleszthetik, de más szoftvergyártó cégektől is megvásárolhatják. Bárhogy is legyen, a magas minőségű platformoknak több kötelező követelménynek is megkell felelniük.

A két legfontosabb dolog a gyorsaság és a megbízhatóság. Ha egy kereskedési szoftver használata túl bonyolult és „nehéz”, akadozni fog a munkafolyamat, ami a kereskedési megbízások késéseihez vezet. Ez pedig pénzvesztéssel jár.

Intuitív interfész, melyet könnyű használni. Néha egy ügylet a szolgáltató gyorsaságán múlik, és ha túl sok időre van szükség ahhoz, hogy megtaláljuk a helyes gombot, elszalaszthatjuk a tökéletes pillanatot.

Elemzési eszközök. Ahhoz, hogy ne csak találgassuk, mennyire aktív egy ár dinamikája, hanem értékes előrejelzést készítsünk, jó elemzésre van szükségünk. Ebből kifolyólag hasznos, ha egy platform indikátorokkal és más (elemzési) eszközökkel is rendelkezik. Ilyen esetben a kereskedőnek nem kell további programokat használnia, ami nagyon hasznosnak bizonyulhat.

Kereskedés mobilon. Hogy állandóan online maradjunk, hozzá kell férnünk egy mobil kereskedési platformhoz. Ha egy bróker nem rendelkezik mobil eszközre írt szoftverrel, akkor nem ő a legjobb választás.

Top 3 teljes online platform

1 — SpotOption

A SpotOption kereskedési platform viszonylag olcsó szoftver, ezért sok bróker számára jó választás. Ám nem mindig felfel meg minden a kereskedőnek ugyanúgy, mint a brókernek. Lássuk tehát, melyek a SpotOption ‘előnyei’ és ‘hátrányai’!

Hátrányok:

Lassú sebesség és megbízhatóság. A befektetők arra szoktak panaszkodni, hogy a program gyakran belassul és túl hosszú ideig tart neki, mire követi a megbízásokat. Hogyan is beszélhetnénk ilyenkor rövid lejáratú opciós kereskedésről?

Technikai elemzéshez használható eszközök hiánya. Ez azt jelenti, hogy nekünk kell elemeznünk az előrejelzés dátumát más alkalmazások segítségével.

Előnyök:

2 - Tradologic

Ez a második leggyakrabban használt bináris opciós kereskedési platform. A szoftverszolgáltató megjelenése nagyon hasonló a SpotOption platformhoz, ami miatt a kereskedők gyakran összekeverik őket egymással.

Hátrányok

Előnyök:

3 — TechFinancials

A kereskedők általában pozitívan nyilatkoznak a TechFinancials-ről, ami azt jelenti, hogy a leggyakrabban használt platformok közül ez a legjobb.

Hátrányok:

Előnyök:

Binatex

A Binatex bináris opciós brókercég annak érekében, hogy olyan kereskedési platformot hozzon létre, amellyel elégedettek a kereskedők, úgy döntött, nem kész terméket vásárol meg, hanem megalkotja a saját szoftverét.

Ezért napjainkban a Binatex platformja a legmegfelelőbb.

A szerverbeszállító vállalatok túlterheltek a megnövekedett kereskedői aktivitás miatt. A Binatex szerver soha semmilyen üzleti aktivitás mellett nem terhelődik túl!

Az interfész használata rendkívül kényelmes.

A Binatex platform rendelkezik az összes, kereskedők körében legnépszerűbb kereskedési instrumentummal.

A Binatex platform ezen tulajdonságai miatt nemcsak a tapasztaltabb kereskedők, hanem a kezdők számára is ideális.

Csak megbízható cégekkel dolgozzon együtt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!