Gazdaság

2016.05.26. 15:21

Ezért más egy egyedi pendrive, mint a többi (x)

Az egyedi pendrive nem csak megjelenését, de a vele elérni kívántakat illetően is különbözik azoktól a daraboktól, melyek valószínűleg mindannyiunk otthonában megtalálhatóak. A szakemberek kifejezetten azoknak a cégeknek ajánlják a különleges adathordozó készíttetését, akik praktikus reklámajándékkal szeretnének tenni az image építése és a reklámozás érdekében. De mégis miben különbözik az egyedi pendrive a hagyományos verzióktól?

Praktikusságát illetően gyakorlatilag semmiben, de a megjelenést, illetve az ebben rejlő image-építési erőt illetően nagyon is sokban. Az egyedi pendrive 4PRO Kft segítségével ráadásul most minden korábbinál kedvezőbb áron érhető el, így több száz darabos megrendelés esetén is akár már 1500 forint alatti darabáron is kapható a különleges adathordozó.

Személyre szabott megjelenés praktikummal társítva

A céges ajándékok kapcsán kiemelt jelentőséggel bír a hasznosság. Az olyan reklámajándékok, amelyek ugyan szépek, de gyakorlati hasznuk nincsen, előbb vagy utóbb, de biztosan a kukában landolnak. Ha sorra kívánnánk venni, hogy melyek azok az eszközök, amelyeket szinte mindannyian, napi rendszerességgel használunk, akkor a pendrive biztosan közöttük lenne.

Otthon, a munkahelyen, vagy az autóban is szükségessé válhat az adathordozó, tehát nyilvánvaló, hogy egy sosem elég belőle. Az egyedi pendrive ráadásul praktikussága mellett magában hordozza a reklámozás lehetőségét, ami cégtulajdonosként korántsem elhanyagolható szempont.

Plusz információk a marketing szolgálatában

Az adathordozó nem csak az üzleti kapcsolatok előmozdítása, vagy a vásárlók megbecsülése kapcsán bizonyul remek választásnak, hanem például különféle rendezvények zárásaként is. Mindegy, hogy a rendezvény anyagait, vagy a saját cégre vonatkozó információkat, bemutatkozást helyezzük el a pendrive-on, ezzel újabb lehetőséget használhatunk ki, mely messze túlmutat a legtöbb hagyományos céges ajándék előnyein.

Logózás és speciális megjelenés

A klasszikus adathordozók megjelenését mindannyian jól ismerjük, ám ha ettől különbözővel találkozunk, azt biztosan megjegyezzük. Megéri tehát olyan egyedi pendrive mellett letenni a voksot céges ajándék gyanánt, melynek formájáról, kivitelezéséről azonnal a cég tevékenységi körére, vagy az értékesíteni kívánt termékre, szolgáltatásra asszociálnak az érdeklődők. Mivel az adathordozó éveken keresztül használatban lesz, így további kiadások nélkül, még sokáig népszerűsíti majd az eladni kívántakat.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az egyedi pendrive készíttetésére fordított összeg messze kevesebb, mint a televíziós és rádiós reklámok ellenértéke, hatékonyságát illetően mégis eredményesebbnek bizonyul a céges ajándék.

Egyedi design, ami azonnal elnyeri a tetszést

Az egyedi pendrive különleges megjelenésével azonnal belopja magát a szívekbe, s innentől fogva garantált annak használata. A mindennapi tevékenység során ugyanis számtalan alkalommal szükségessé válhat az adathordozó, s ha a kapott darab ráadásul tetszetős is, úgy biztosan arra esik majd a választás a rendelkezésre állók közül. A stílusos megjelenés magas minőséggel társítva garanciát jelent arra, hogy a céges image a kívánt irányba lesz alakítható, és javul a kapcsolat a vásárlókkal, ügyfelekkel.

A klasszikus irányvonal kedvelői választhatnak természetesen hagyományos külsejű pendrive-okat is, de a személyre szabott megoldásokat előnyben részesítők is megtalálhatják a kínálatban számításukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!