Gazdaság

2017.03.26. 16:35

HÍD, ami összeköt - Éves rendes közgyűlését tartotta a kistérséget átfogó egyesület

Dunaújváros - Közgyűlést tartott a "HÍD" Egyesület. Az eredményekről és a tervekről az ügyvivőt kérdeztük.

Várkonyi Zsolt

Rohonczi Sándortól, a "HÍD" Dunaújváros és Környéke Egyesület ügyvivőjétől megtudhattuk: az elmúlt év főbb eseményei az egyesület húszéves fennállása köré szerveződtek. Folytatták az önkéntesség népszerűsítését, működtették a városban az úgynevezett Térségi Önkéntes Pontot, biztosítva a fenntarthatóságot, valamint a hátrányos helyzetűeknek szóló segítségnyújtást. Taglétszámuk ugyan 130 főre csökkent, de annál összetartóbb lett a társaság.

A "HÍD" Egyesület elismerő oklevelét kis ünnepség keretében Rauf Pál tiszteletbeli elnök adta át Nagy Gabriellának
Fotó: Ady Géza

A közgyűlés után a legjobb munkát végző tagtársaiknak díjakat adtak át. Az egyesület plakettjét Szilágyiné Kárpáti Éva és Suha Zoltánné, amíg oklevelet Nagy Enikő és Nagy Gabriella, akik valamennyien az egyesület klubja, a Marketing Klub tagjai, az egyesület tiszteletbeli elnökétől, Rauf Páltól vehették át.

Az elmúlt esztendők tartalmas programjait tervezik idén is tovább folytatni. Ezek részeként ellátogatnak az alapítása félévszázados jubileumát idén ünneplő MOMERT-be, valamint megismerkednek a dunaújvárosi papírgyártás történetével is. Terveik szerint "elzarándokolnak" majd Pákozdra, ahol a rácalmási Miska huszár szobor lelt végső otthonra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!