Gazdaság

2014.05.13. 16:15

Szenzációs újdonság:életre keltett hirdetés!

Próbálja ki az egyedülálló lehetőséget, legyen Ön is az elsők között, aki meglátja a csodát!

PLT-információ

A Pannon Lapok Társasága újságjai és hírportáljai – hazánkban elsőként a napilapok közül – a jövőben megújult, interaktív hirdetésekkel teszik érdekesebbé a hirdető partnereik megjelenéseit olvasóik számára. Ezt a nem mindennapi, valódi újdonságot érdemes kipróbálni a Gyümölcsös finomságok könyve című, legújabb receptgyűjteményünk napilapban megjelent hirdetésén.

Aki valóban kíváncsi erre a fantasztikus újdonságra, és él a lehetőséggel, vagyis kipróbálja a kiterjesztett valóság megjelenését az újszerű hirdetési formában, azok között egy wellness hétvégét sorsolunk ki! Nem kell mást tenni, mint beküldeni, hogy milyen állatot keltettünk életre az új lehetőség segítségével. A válaszokat a [email protected] e-mail címre várjuk.

Ilyet még kevesen láthattak: egy vadonatúj fejlesztés, a LARA interaktív alkalmazás és egy okos eszköz (okos telefon, tablet) segítségével életre kelthetjük a hirdetők ajánlatait. Minden eddiginél színesebb, teljesebb képet, bővebb információt kaphatunk a meghirdetett termékről, szolgáltatásról, ami hozzájárul a döntésünkhöz, mielőtt megvásároljuk az ajánlatot. A kiterjesztett valóság használata rendkívül egyszerű, ebben segít cikkünk illusztrációja.

Kövesse az ábra lépéseit, és meglátja, milyen rendkívüli élményben lesz része Töltsük le az okos eszközünkre a LARA app alkalmazást (androidos telefon esetében használjuk a Google Play-t, az iOs alkalmazás segítségével pedig keressük az AppStore-ban. A kifogástalan működéshez minimum 512 RAM eszköz memória illetve 3G internetkapcsolat és 2 mBit/s internet sebesség szükséges. Operációs rendszerek: iOS 7.0 +, iPhone 4/4S, iPad 2; Android 4.0+, ARMv7 (Cortex) + FPU + Open GL ES 2.0.). Ha ez sikerült, indítsuk el az alkalmazást, és tartsuk néhány másodpercig a telefonunk vagy /tabletünk kameráját a LARA-val jelölt napilapban megjelent hirdetésre. Máris élvezhetjük a fantasztikus újdonságot, az életre keltett a hirdetést. Akinek sikerült kipróbálnia, és beküldi, milyen állatot kelthetett életre a LARA applikáció segítségével, az sorsolással nyerhet egy wellness hétvégét! A válaszokat a [email protected] e-mail címre várjuk. A jövőben figyelje a LARA ikonnal megjelölt hirdetéseinket, hogy részese lehessen a csodának!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!