Gazdaság

2017.03.27. 18:30

Kutyapark épül, felelős tartásra

Rácalmás - Idén második alkalommal kezdődött el a Hankook sikeres társadalmi felelősségvállalási programja, a Közösségi Összefogás a Szebbért, azaz a KÖSZ, Hankook! projektje.

Dunaújvárosi Hírlap

A kezdeményezés egy, a dunaújvárosiak számára létrehozott önkéntes program, amely a vállalat 2013-as Hankook Dolgozói Önkéntes Programjából nőtte ki magát. A KÖSZ, Hankook! segítségével 2016-ban - civil önkéntesek bevonása mellett - szabadtéri edzőparkot hoztak létre, felújították a városi tűzoltóság épületének egyes részeit, megszépült a mentőállomás. A program ez alkalommal egy kutyapark létrehozásáért kampányol, amellyel egyben a felelős állattartásra is ösztönöz.

A leendő kutyapark már most is a kutyások kedvenc helye Fotó: Zsedrovits Enikő

A szavazásból a Batsányi utca mögötti felső Duna-part került ki győztesként, amely eddig is a kutyasétáltatók egyik kedvelt célpontja volt. A szavazás lezárásával azonban még koránt sincs vége a programnak, hiszen a prémium gumiabroncsgyártó vállalat a munkálatokban való részvételre is ösztönzi a lakosokat, akik így még inkább részesévé válhatnak a közösség környezetépítő programjainak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!