Gazdaság

2015.04.19. 14:51

Fórumot rendeznek a vasárnapi munkáról

Dunaújváros – A vasárnapi munkavégzéssel, valamint a kereskedelemben fontos munkavédelmi szabályok betartásával kapcsolatban rendeznek fórumot kedden az iparkamara székházában.

Gallai Péter

A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara a vasárnapi munkavégzéssel kapcsolatban rendez ingyenes fórumot kedden 13 órától a Latinovits utca 10. szám alatti székházukban.

A program. Munkaügyi tájékoztatás a kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzésről. Előadó: Jankó Zoltán, a megyei kormányhivatal főosztályvezető helyettese, a Munkavédelmi és Munkaügyi Ellenőrzési Osztály osztályvezetője.

Munkavédelmi tájékoztatás a kereskedelemben fontos munkavédelmi szabályok betartása szempontjából. Előadó: Dr. Kirnerné Kiss Andrea munkavédelmi felügyelő, koordinátor.

Megemlékezés a „munkabalesetben elhunytakról és megrokkantakról". Előadó: Jankó Zoltán.

Az előadás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot a [email protected] e-mail címen, valamint telefonon, a 25/502-060-as számon jelezhetik az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!