Nyílt vízi úszás

2024.03.17. 17:25

Júniusban újra MOL Campus Öbölúszás – nevezzen kedvezményesen!

A tavalyi premier sikeres volt, idén sem marad el a MOL Campus Öbölúszás. A június 22-ei különleges úszóprogramra március 18-ig még kedvezményesen lehet nevezni – közölték a szervezők.

MW

Résztvevők a MOL Campus Öbölúszás rendezvényen a Lágymányosi-öbölben 2023. június 24-én

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Mint írták, a különleges úszóprogram helyszíne ebben az évben is a főváros új, zöld városrésze, a Kopaszi-gát gyönyörű környezetével határolt Lágymányosi-öbölben lévő BudaPart, SHO Beach lesz. 

A nyílt vízi úszás szerelmesei június 22-én változatos, 500 méteres, 1500 méteres, 3000 méteres és 4500 méteres távot teljesíthetnek. 

A MOL Campus Öbölúszás az Ötpróba része, a 4500 méteres táv teljesítésével 5 pont gyűjthető, a 3000 méteres táv 4 pontot ér, az 1500 méteres táv 2 pontot, míg az 500 méteres távot 1 ponttal honorálja az Ötpróba – közölték. 

Az eseményen való részvétellel a Fut a cég sorozatban részt vevő cégek is gyarapíthatják pontjaikat. Vagyis ha nemcsak fut, de úszik is a cég, nő az esély a kitűnő szereplésre a sportos cégek versenyében – tudatták. 

Felhívták a figyelmet arra is, hogy a nyílt vízi úszásra

március 18-ig még kedvezményesen lehet nevezni – az ehhez szükséges űrlapot  ITT lehet kitölteni.  

Tavaly az első alkalommal megszervezett MOL Campus Öbölúszáson több mint 1500-an vettek részt. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában