celebfigyelő

2020.11.07. 16:00

Megmutatjuk mit osztanak meg mostanában a dunaújvárosi hírességek

Kíváncsi vagy, hogy miket posztolnak a közösségi médiában kedvenc dunaújvárosi hírességeid? Jó hírünk van, újonnan indult sorozatunkban a sztárok mindennapjaiba pillanthattok be.

duol.hu

Takács Krisztián olimpikon úszó, az edzéseket egy kis vidámsággal dobja fel, vajon ebben a Transformers maszkban, gyorsabban lehet tempózni?

Gurisatti Gréta, a DFVE vízilabdacsapatának játékosa a Bajnokok reggelije forgatásán vett részt, szerintetek mit főzött?

Szántó Balázs, aki a Vígszínház színművésze, arról számol be, hogy november 5-én mutatták be Kieran Hurley Szócső című, kétszereplős művét, melyben Fullajtár Andreával játszik.

Hogy még mindig a színészeknél maradjunk, Nagy Ervin kedves posztban számol be arról, hogy kislányának reggelit készített, íme:

A Kelemen Angelika Jazz Quartet csapata a Család Barátban lépett fel, láttátok a műsort?

A BeatKoho két tagja, Paths és Töki a 1LikeHipHop interjún jártak, ahol a #napfénysör című dalukról és a csapat terveiről beszélgettek Qkaval és Ricsivel, vagyis az Animal Cannibals tajgaival.

Horváth Tomi pedig egy meghitt pillanatot osztott meg követőivel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában