Jelentkezésre buzdít az egykori szépségkirálynő

2024.03.26. 16:00

Reichert Karolina: Tegyétek meg az első lépést az álmaitok felé!

Hetek óta várjuk a jelentkezőket a Tündérszépek versenyére és a múlt héten már Fejérben is megkezdődtek a fotózások. A stáb már izgatottan várta a hölgyeket, akik közül akár ott lehet a vármegye legszebbje is. Ezúttal a 2017-es Fehérvár Szépe – a Fejér Megyei Hírlap Királynője, Reichert Karolina mesélt a feol.hu-nak élményeiről; mindenkit jelentkezésre buzdít!

Duol.hu

2017. Fehérvár Szépe – a Fejér Megyei Hírlap Királynője, Reichert Karolina sokat köszönhet a szépségversenyeknek

Forrás: Reichert Karolina archívuma

Aranyló konfettieső, hatalmas tapsvihar és ujjongás: már hét év telt el azóta, hogy a Vörösmarty Színházban királynővé koronázták a fehérvári születésű leányzót, aki 17 évesen megvalósította gyerekkori álmát, hogy szülővárosának legszebbjének mondhassa magát. A magabiztos, ambiciózus hölgy azóta is büszkén emlékszik vissza a szépségversenyre: – Amikor megnyertem, akkor az egy hihetetlen dolog volt. Ott van még mindig előttem a jelenet, ahogy ülök a színpadon és jön az aranyeső... eszméletlen volt – mondja csillogó szemekkel Karolina, és fülig érő szájjal meséli tovább, hogy a Fehérvár Szépe mekkora adrenalin-löketet és magabiztosságot adott számára a későbbiekre is.

Fotó 2017-ből: A királynő, Reichert Karolina (k), első udvarhölgye (j) Bozsoki Bianka Bernadett és második udvarhölgye (balra), Mészáros Réka társaságában
Fotó: Koppán Viktor Dávid

– Igazából sosem gondoltam volna, hogy nyerhetek. Úgy jelentkeztem a nővérem biztatására, hogy nincs veszítenivalóm! Nagyon sok barátot szereztem, rengeteg csodálatos emberrel ismerkedtem meg, akikkel a mai napig jó kapcsolatot ápolok. A verseny után volt szerencsém több fotóssal is együtt dolgozni. Összességében elmondhatom, hogy minden percért megérte, kezdve a reggeli és esti edzéseken át az eseményekig, ahol büszkén képviselhettem szeretett városomat. Hihetetlen dolog volt az egész, egy igazi tündérmese, hiszen melyik lány ne álmodozott volna róla kislányként, hogy királynő lehessen?! Nekem megadatott, amiért örökké hálás leszek – fűzte hozzá, majd a jelentkezőket is ellátta néhány biztató szóval:

Nevezz még most a Tündérszépek versenyére, mielőtt betelnek a helyek!

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Fejér vármegye szépségei Veszprém, valamint Zala hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Szépségéből mit sem vesztett az egykori szépségkirálynő, a hétvégén Kairóban járt
Fotó: Interjúalany

– A fotózáson nagyon fontos a ruhaválasztás, így olyan ruhát vegyetek fel, amiben kényelmesen és jól érzitek magatokat. Maradjatok a jól bevált színeknél és fazonoknál; a kevesebb néha több! Akik pedig még hezitálnak és fontolgatják a jelentkezést, azt tanácsolnám, hogy merjenek lépni. Legyetek bátrak és higgyétek el, hogy nem fogjátok egy másodperce sem megbánni! Olyan tapasztalatot szerezhettek, amit a későbbiekben az életben nagyon jól tudtok majd hasznosítani. Tegyétek meg az első lépést az álmaitok felé!

Forrás: Kecskés Zoltán / feol.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!