dszc info

2019.04.28. 08:00

Hild napok

Megérte a hosszas előkészület, a sok fáradozás: igazán sok izgalmas programnak lehettek részesei a diákok az április 16-17-én megrendezett Hild napok programsorozat alatt.

dszc

Fejet hajtva Hild József élete és munkássága előtt koszorúzással indult a rendezvény, majd a régi idők hagyományát ápolva főzőversenyt rendeztek, miközben a diákok számos sportversenyen vehettek részt. Volt kispályás foci, karaoke, csocsó, póker, darts, pingpong és lábtenisz is. Még mindig maradt lelkesedés a második napra, hiszen tudták, akkor is rengeteg program várja őket. Nem maradhatott el a már hagyományosnak számító rádiós vetélkedő, miközben a Föld napjával kapcsolatos plakátok készültek és ügyességi feladatokat oldottak meg az osztályok.

Fotó: dunaujvarosiszc.hu

A rendezvény talán legérdekesebb része a robotika bemutató volt, ahol diákok találkozhattak Artu dituval (R2D2) is. A Hild napok záró rendezvénye az előzetes tehetségkutatás eredményeként egy hagyományteremtő gála volt, amelyen nagyon színvonalas szóló és osztályprodukciókat láthatott a közönség. Volt aki énekelt, rappelt, voltak táncosok, sőt a tanári kar néhány tagja is megmutatta muzikális oldalát. Rengeteg oklevelet, díjat, csokit és ajándékot osztottak ki.

Fotó: dunaujvarosiszc.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában