adományok

2019.04.12. 09:00

Jótékonysági gála Letícia érdekében

Ismét megrendezték azt a jótékonysági estet a Munkásművelődési Központban szerdán, amivel már évek óta hozzájárulnak a résztvevők és az érdeklődők az idén hat esztendős Móna Jázmin Letícia gyógykezeléséhez.

Pekarek János

A kislány kevéssel születése után agyvérzés következtében súlyos fogyatékosságokat szenvedett, a többi között beszéde és mozgása is sérült. Az évek óta tartó, következetes és színvonalas kezelések nyomán, amelyeket családja főként jótékonysági adományokból finanszíroz, állapota jelentősen javult, noha valószínű, hogy teljesen soha nem lesz egészséges. Bécsben és Budapesten is többször operálták, jelenleg mozgásszervi rehabilitációja zajlik.

Letíciának gyűjtöttek Fotó: internet

A szerdai jótékonysági est annak a sorozatnak a folytatása, amelyet a tavaly elhunyt Soós Istvánné kezdett el szervezni. A mostani rendezvényt a Munkásművelődési Központ munkatársai mellett az Aranydaru Szállítók Nyugdíjas Egyesület közössége segített tető alá hozni. A műsorban nóta- és operetténekesek léptek fel: Buváry Lívia, Égető Ilonka, Kapi Gábor, Rauf Pál, Németi Pál, Simonyi Gyula, a Mukli-zenekar zenélt, a műsort Ssall Margit vezette.

A rendezvény során 120 ezer forint gyűlt össze Letícia javára.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában