Versenyek és bemutatók várták a diákokat

2022.11.17. 15:00

Egy újabb nagyszerű nap a Gárdonyi-héten

Felhőtlen hangulatot teremtettek a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola és AMI diákjainak, hiszen a Gárdonyi-hét alkalmából kedden is számos, jobbnál jobb programmal készültek a gyerekeknek.

Szente Patrícia

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

Az alsósokat már korán reggel remek programmal várták. A kicsik 8 órától sorversenyen vezethették le energiájukat, ahol mindent beleadva teljesítették a számukra összeállított, játékos feladatokat. Amíg a versenyzők hajráztak, a többiek a kispadról biztatták őket, így gyorsan, szuper légkör kerekedett az iskola tornatermében.  

A sportos reggel után az alsósok egy lenyűgöző kutyás bemutatón is részt vettek, amelyet a Duna Dog Center Kutyaiskola tartott. A délelőtt folyamán a felsősöknek szintén lehetősége nyílt a sportolásra, ugyanis 10 órától tollaslabda, 11-től pedig lábtoll labda versenyt szerveztek nekik. Délben egy igazán látványos és érdekes harci eszköz bemutatón ismerkedhettek meg a diákok a különböző fegyverekkel, fél 3-tól pedig játékos vetélkedőn szálltak harcba a felsős osztályok, amelyen a névadó életével, műveivel kapcsolatos kreatív feladatokat kellett megoldaniuk a csapatoknak.  

A Gárdonyi növendékei mindent beleadtak Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő
Fotós: LI

A Gárdonyi-hét keddi programkavalkádja után az utolsó nap is eseménydúsnak ígérkezik. Szerdán reggel iskolagyűléssel kezdődik a nap, majd később a jégcsarnokban korcsolyázhatnak az iskolások. Délben az alsósoknak kincskeresést rendeznek, a Gárdonyi-hét záróeseménye pedig fél 5-kor kezdődik, amely során az elsősöket avatják a Szent Pantaleimon Görögkatolikus Templomban. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában