Gratulálunk

2022.11.18. 11:00

Müller Cecília megkapta a WHO legmagasabb szintű kitüntetését

A legmagasabb szintű elismerésben részesítette Hans Kluge Müller Cecília országos tiszti főorvost a koronavírus-járvány kezeléséért.

MTI/Facebook

Fotó: facebook

A WHO európai régiójának igazgatója személyese adta át a szervezet  legmagasabb fokozatú kitüntetését dr. Müller Cecília országos tisztifőorvosnak, a Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetőjének. "Micsoda öröm, hogy személyesen találkozhattam Dr. Müller Cecíliával, és megköszönhettem neki elkötelezettségét és szakértelmét a covid világjárvány során - a tudományos szigor és a közfeladat legmagasabb szintű példáját mutatva. Hozzátette: "A tevékenységek támogatása, a szaktudás megosztása és a lakosság tájékoztatása iránti elkötelezettsége és lendülete messze túlmutatott a magyarországi koronavírus munkacsoport tagjaként betöltött szerepén. Ön a tudományos igényesség és a közfeladat ellátásának legmagasabb szintű példáját mutatta. Köszönjük a WHO összes munkatársa nevében!" - mondta dr. Kluge.

(Forrás: Facebook/MTI OS)
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában