Boglárkáért

2023.09.29. 16:09

Százezer forinttal támogatta ismét az alapítványt

Dr. Mészáros Lajos, térségünk országgyűlési képviselője a közösségi oldalán számolt be az ismételt nagylelkű felajánlásról.

Duol.hu

Több, mint fél év telt el azóta, hogy Mészáros úr meglátogatta Ercsiben a Shiva Menedék Kutya Segélyszolgálat Alapítvány telephelyét, ahol sok más sérült kutya mellett Bogárkát is ápolták, gyógyították. 

Bogárka emberi felelőtlenség miatt veszítette el két mellső lábát vonatgázolás következtében. Akkor 100.000 Ft-tal támogatta a képviselő a gyógyulását. Látogatásának ismételt oka, hogy lássa Bogárka fejlődését, a rehabilitáció eredményességét, hiszen nagyon megérintett e kis lény sorsa. 

A képviselő úr örömmel látta, hogy Bogárka jókedélyű, boldog kutya, aki megismerte őt és a korábbi látogatáskor is az őt elkisérő elkísérő Gólics Ildikó munkatársát, Ercsi alpolgármesterét is. Bogárka egyre ügyesebben közlekedik, két hátsó lábát és mellső csonkját használva, sokszor áll kétlábra kenguru szerű mozdulatokkal haladva. Wegera György (Wegera a kommunikátor: Hírek-videók.) és munkatársai rendkívül nagy odaadással és szeretettel ápolják, ennek eredménye, hogy Bogárka boldog és szeretetteljes légkörben él, szinte teljes életet.

Majd így folytatta a posztját: - Gratulálok Gyurinak és csapatának, további sikereket kívánok! Természetesen ismét adományoztam 100.000 Ft-ot az alapítványnak, hiszen látom, hogy nagyon jó célt szolgál náluk minden adomány.

 

,

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában