Cseperedik a kis husky

2023.12.03. 08:30

Hannibál első karácsonya Dunaújvárosban

Várkonyi Zsolt

Egy 11 hetes husky kutyával találkoztunk a dunaújvárosi MOL benzinkúton még februárban, ahol Nórát, a gazdit kérdeztük a simogatásokat is jól viselő kis gyönyörűségről. Dunaújvárosból férjével egészen Miskolcig utaztak érte. A gazdi elmondta, hogy egy hirdetésben találták az egyébként Hannibál névre keresztelt új családtagot. Az alomból szúrta ki őt, mert pontosan úgy nézett ki, mint a gyerekkori kiskutyája. Pontosan ugyanolyan a kis arca, a szeme – az egyik barna, a másik kék –, mint az egykori kedvencé. 

Nos, Hannibál életútját szerkesztőségünk is nyomon követte, aki továbbra is a család igazi kedvence. Hannibál idén nyáron már túl is lett az első nyaraláson, a továbbra is nyugodt kutya Békésszentandráson pihent a gazdikkal. 

A két jó barát, Hannibál és Kody

Az egyéves huskynak már barátja is van városunkban, ő Kody, akivel "összeálltak" egy közös fotóra is. Nórától most megtudtuk azt is, hogy Hannibál már készen áll a karácsonyra és ebben az évben lesz egy éves.

Hannibál már karácsonyi ünneplőben

Boldog szülinapot és karácsonyt, Hannibál, no és sok-sok ínyenc falatot!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában