Még lehet jelentkezni!

2024.05.10. 13:00

Környezetvédelmi rajzpályázatot hirdettek Kisapostagon

A kisapostagi Orvosi Rendelőért és Teljes Emberét Alapítvány rajzpályázatot hirdetett óvodások és általános iskolás gyermekek részére Mit tehetek én? címmel.

Duol.hu

Környezetvédelmi rajzpályázat illusztráció

A pályázat célja, hogy felhívja a figyelmet a környezetvédelem fontosságára, a környezettudatosságra, valamint arra, hogy megóvjuk a Föld természeti környezetét és védjük a természetet. A pályamunkák megkötés nélkül készülhetnek bármilyen rajz- és festőtechnikával. 

Egy gyermek több témában is küldhet rajzot az alábbi témakörökben:
A. Szemetelés - szelektív hulladékgyűjtés 
B. Kertészkedés, faültetés, komposztálás 
C. Tudatos vásárlás

A szervező kéri a rajzon feltüntetni: a gyermek nevét, életkorát, a választott téma betűjelét! A rajzok elküldhetők az Orvosi Rendelőért és Teljes Emberért Alapítvány e-mail címére: [email protected]  szkennelt vagy kép formátumban.A rajzok feltöltésre kerülnek a Kisapostag Facebook csoportba, ahol tetszésnyilvánítással lehet szavazni rájuk.

Témánként és korosztályonként az  I., II., és III. helyezettek díjazásban részesülnek, valamint a közönségszavazatok alapján Közönségdíjat adnak át a nyertesnek. 

A  zsűri elnöke Nagy Attila, Kisapostag polgármestere, tagjai pedig az orvosi Rendelőért és Teljes Emberért Alapítvány Kuratóriumi tagjai lesznek.

A díjak átadására május 19-én, Pünkösd vasárnap 11 órakor a Halászkert kocsmában kerül sor a Kisapostagi Gyermeknapon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában