Gazdaság

2022.03.04. 16:03

Márton Zoltán és Vajda Attila az Év Vállalkozója Díjat vehette át

A világjárvány és a Magyarország közelében folyó háború árnyékában az együttműködés fontosságát emelték ki a 22. alkalommal megrendezett Vállalkozók Napja rendezvény felszólalói, Eppel János VOSZ-elnök és Varga Mihály pénzügyminiszter.

Az eseményen – a hagyományoknak megfelelően – díjazták a kiemelkedő teljesítményeket elérő vállalkozókat. A Magyar Gazdaságért Díjat nyolcan vehették át Varga Mihálytól és Eppel Jánostól, Az Év Vállalkozója Díjat 66 vállalkozó és Kiemelkedő Társadalmi Szerepvállalásért Díjat egy fő kapott, köztük két határon túli vállalkozó.

Vajda Attila (balról), a Vajda-Papír ügyvezető tulajdonosa veszi át az elismerést Fotó: Beküldött kép

A díjazottak listáján két közelünkből ismert cégvezető található: Vajda Attila, a Vajda-Papír ügyvezető tulajdonosa, a dunaföldvári Márton Zoltán, a dunaújvárosi telephelyet is működtető Kemi-Ker tulajdonosa. Mindnyájan Év Vállalkozója Díjat kaptak – derül ki a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) csütörtök esti sajtóközleményéből.

Márton Zoltán is megkapta az elismerést (Fotó: Beküldött képek)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!