Útinfo

2022.11.11. 07:02

Baleset miatt félpályás útlezárás a Római városrészben - frissítve

duol.hu

Fotó: olvasó

Frissítés

Kérésünkre a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálata az alábbi választ adta:

- Érdeklődésére reagálva tájékoztatjuk, hogy 2022. november 11-én 5 óra 46 perckor közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre Dunaújvárosból, a Martinovics Ignác utcából. A rendelkezésre álló adatok alapján egy, a Pincesor felől az Apáczai Csere János út irányába közlekedő Volkswagen típusú gépjármű vezetője a Martinovics Ignác utca 5. szám előtt található kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve későn észlelte a gyalogátkelőhelyen áthaladó 30 éves nőt és elütötte. A gyalogos a baleset következtében megsérült, őt a mentőszolgálat munkatársai további egészségügyi ellátása érdekében kórházba szállították. A baleset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság jelenleg is vizsgálja.

Eredeti hírünk:

A Rutin rendőrségi alkalmazás útinfója szerint baleset történt Dunaújvárosban a Martinovics Ignác u. 7. szám előtt. Az alkalmazás szerint félpályás útlezárás van érvénben és a helyszíni szemle 2 órán keresztül tart majd, emiatt lassú haladás lehetséges. Emailben bővebb információt kértünk a rendőrségtől, ezzel frissítjük majd cikkünket.

Fotós: olvasó

Fél nyolckor újabb balesetről adott hírt a Rutin. Újtelepen, a Szilágyi Erzsébet u. 6. szám előtt történt baleset, melynek helyszíni szemléje várhatóan egy órát vesz igénybe.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában