Baleset

2024.03.14. 10:53

Reggeli csatt Mezőfalván

Egy könnyű sérültet a dunaújvárosi kórházba szállítottak.

Horváth László

Fotó: Mezőfalvi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Csütörtökön nyolc óra után pár perccel két gépjármű ütközött Mezőfalván a Kisfaludy utca és a Váci Mihály utca kereszteződése előtt. A helyszínről kapott információk szerint egy előző és egy balra kanyarodó jármű találkozása okozott könnyű személyi sérüléssel és anyagi kárral járó balesetet. A helyszínelés alatt félpályán folyt a  forgalom. Az esethez Dunaújváros I. és a Mezőfalvi Önkéntes tűzoltóság, valamint a mentők érkeztek. 

Fotó: Mezőfalvi Önkéntes Tűzoltó Egyesület

A katasztrófavédők a járműveket áramtalanították. A mezőfalvi önkéntesek szolgálatában lévő „Medic elsősegély autóval a sérült személyt a mentők kiérkezéséig ellátták. A Dunaújvárosi Hírlap korábbi tudósításában már hírt adott a megyében és országosan is egyedülálló baleseti elsősegélynyújtási lehetőségről, ami most élesben is bizonyíthatta létjogosultságát, szükségességét. A műszaki mentés a cikk megjelenésekor még tartott. 

Kérjük az arra közlekedőket, nagyobb figyelemmel vezessenek!

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában