Szerdán nyit az idei DUDIK – sztárok sora érkezik hozzánk

2019.06.11. 15:00

Már felépült a fesztiválváros

A hosszú hétvége alatt sem pihent a DUDIK Fesztivál szervezőcsapata, hiszen már szinte készen van a nagyközönséget váró igényes fesztiválváros, az immáron hagyományosnak mondható az alsó Duna-parton.

Szabó Szabolcs

A fesztiválozók számára pedig bizonyára jó hír, hogy már mindössze csak egyet kell aludni, és kezdődik a „négyéjszakás” kaland. További pozitívum a kínálat iránt érdeklődőknek, hogy szinte hibamentes nyári kánikulára van kilátás, így a korábbi években tapasztalt viharfelhők vélhetően elkerülik majd Dunaújvárost.

Ezúttal is az alsó Duna-parton üzemel a feszt Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Tehát, holnap délután nyit a DUDIK, és már az első nap sem a szimpla bemelegítésről szól majd, hiszen a nagyszínpadon egymást váltja a The Biebers, az újvárosi kötődéssel bíró Horváth Tamás, valamint a hazai popélet egyik vezető alakja, Majka is.

Holnap este az Arénában főként helyi illetőségű zenekarok muzsikálnak a várhatóan szépszámú sokadalomnak, jelesül: a Névtelen utca, a Rockbox és ott lesz még a régi ska-motoros Pentele Ska Club is. DUDIK-ra fel!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!