Petőfi

2017.12.14. 08:00

Háromnapos szeretetvásár a szabadidős sport és a fejlesztés érdekében

Háromnapos szeretetvásárral segítette a Petőfi iskola szülői szervezete a karácsonyi készülődést. Is. 

Pekarek János

Kecskés Barbara,Voczán Anna,Pávián Virág,Molnár Luca Sára,Ecsõdi Andrea

Hétfőn, kedden és szerdán Szeretetvásárt rendezett a Petőfi iskola szülői szervezete az iskola előcsarnokában: különböző ajándék- és emléktárgyakat árusítottak a gyerekeknek, szülőknek és tanároknak.

A legjobb azonban az volt, ahogyan ezek az ajándékok készültek! Ugyanis a szülők közül többen, mintegy tucatnyian a szeretetvásár előtti három pénteken délután az iskola egyik termében összeültek, és az általuk felajánlott, filléres alapanyagokból, sok ötlettel és még több szeretettel, gyermekeik segítségével elkészítették a vásár portékáit. Volt ott kis szánkó, lovacska parafadugóból, hópelyhek, ablakdíszek, játékok...

A bevétel pedig két fő célt szolgál majd: mindkét cél az iskolát, vagyis a gyerekeket gazdagítja, tudtuk meg Kónya Ildikótól, az egyik szervezőtől.

Kecskés Barbara, Voczán Anna, Fábián Virág, Molnár Luca Sára, Ecsődi Andrea a szeretetvásáron Fotó: Ady Géza

Az első: a hozzájárulás a gyerekek iskolán belüli szabadidős tevékenységéhez, a sportnapokhoz, a farsanghoz, hasonlókhoz. A másik pedig az ugyancsak az iskolában működő, egy korábbi pályázaton nyert fejlesztő centrum felszereléséhez való hozzájárulás, hogy a tehetséges gyerekek fejlődését segítsék. Tavaly öltözőszekrényeket újítottak fel a bevételből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában