önálló műsor

2017.12.21. 09:00

Városunk hírvivője, Méry Péter a Marketing klubban lép fel

A „HÍD” Egyesület Dunaújvárosi Marketing Klubja Városunk hírvivői sorozatának vendége volt Méry Péter zenész, énekes, író.

Szente Tünde

Méry Péter az Adventi forgatagban pénteken lép fel önálló műsorával Fotó: Szente Tünde

A Dózsa Mozi Centrum Galéria Jazz Klubjában múlt héten rendezett összejövetelen mesélt sztálinvárosi, Dózsa filmszínházi kötődéseiről, a szülővárosáról készített fotósorozatáról, amelyet vizsgafeladatul kapott a budapesti fotósiskola elvégzéséhez, amerikai éveiről, ottani munkáiról, zenészbarátairól, szigligeti interjúkötetéről, amely a dunaújvárosi könyvek elkészítését inspirálta.

Méry Péter az Adventi forgatagban pénteken lép fel önálló műsorával Fotó: Szente Tünde

A Stadler-story szerzőjeként jegyzi a hamarosan megjelenő, sorban a hatodik kötetet. A könyvírás, zenélés és színházi élet hármasában élő Méry Péter a rendezvényen a Dunaújvárosban forgatott zenés videoklipeket is lejátszott a marketingeseknek. A múltat nem eltörölni, valamint Dunaújvárosi életutak című köteteit az Adventi forgatagban felállított könyvsátorban árusítja és dedikálja szombaton 14 és 17 óra között.

December 22-én, pénteken délután 17 órai kezdéssel, önálló műsorával lép a közönség elé a Városháza téren felállított színpadon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában