egyirányúsítás

2018.01.29. 08:00

Új lett a forgalmi rend a zöld rendelőnél

A régi zöld rendelő környékén új parkolókat alakítanak ki, és változott a forgalmi rend is.

Körmendi Erzsébet

A régi rendelőt közigazgatási központtá alakítja a kivitelező. A munkavégzés számos parkolóhelyet érint az adott városrészben, hiszen a munkaterületet biztosítani kell a fejlesztés befejezéséig. A beruházáshoz kapcsolódóan az Esze Tamás utca és a Balogh Ádám utca közötti szakaszon a Táncsics Mihály utcát egyirányúsították a múlt héten a Dózsa György út irányába. Ezzel a korrekcióval 10-12 új parkolóhelyet tudtak biztosítani. Valamint a Táncsics Mihály út és a Bocskai utca közötti szakaszon az Esze Tamás utcát szintén egyirányúsítják a Bocskai utca irányába, és ezzel további 20-30 parkolóhelyet nyernek az autósok.

Egyirányúsították a Táncsics utcának a Balogh Ádám utca és Esze Tamás utca közötti szakaszát a Dózsa György út felé Fotó: ZsE

Az adott technikumi városrészben több mint 100 új parkolóhelyet létesíttet az önkormányzat a közeljövőben, és ezeket a fejlesztéseket kiterjesztik a város egész területére. Ennek részeként készült el a Kossuth Lajos utcában újabb 40 parkolóhely.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában