szervezetek a település kulturális életében

2018.02.23. 12:32

Idén is megrendezték a perkátai Civil Fórumot

Minden évben fórumot szervez az önkormányzat és a közművelődési intézmény a helyi civil szervezetek számára. Számos szerveződés számolt be a tavalyi évi munkájáról, és ismertette a 2018-as terveit.

Horváth Dóra

Az első sorban balról dr. Nagy Andrásné, Virág Györgyné, Siba Árpádné, Somogyi Anna és Toldi Hajnal az általuk vezetett szervezet képviseletében jelentek meg az esményen Fotó: Horváth Dóra

Számos rendezvény megvalósítása 

Perkáta Nagyközség Önkormányzata és a Perkátai Általános Művelődési Központ 2018. február 15-én szervezte meg a hagyományossá vált Civil Fórumot. Az eseményre 18 órakor került sor, a Győry-kastély konferencia termében, s a helyi civil szerveztek, alapítványok, valamint magánszemélyek vettek részt rajta. A fórumot Somogyi Balázs, Perkáta polgármestere nyitotta meg. A polgármester a beszédében hangsúlyozta, hogy a civilek számos rendezvényt valósítanak meg önállóan, valamint az önkormányzattal és az intézményekkel közösen Perkátán. Fontosnak tartotta még azt is kiemelni, hogy Perkáta Nagyközség Önkormányzata támogatja a helyi egyesületek, alapítványok és nagyközségi rendezvényt szervező magánszemélyek tevékenységét.

Az első sorban balról dr. Nagy Andrásné, Virág Györgyné, Siba Árpádné, Somogyi Anna és Toldi Hajnal az általuk vezetett szervezet képviseletében jelentek meg az esményen
Fotó: Horváth Dóra

 

Ezt követően átadta a szót Lászlóné Szabó Editnek, a Perkátai Általános Művelődési Központ megbízott vezetőjének, aki röviden összefoglalta a 2017-es évi közös rendezvényeket a civilekkel, s ismertette a 2018-as rendezvénytervezetet. Beszédét azzal zárta, hogy az idei évben is fontos szerepe lesz a szervezeteknek a település kulturális életében.

A polgármester és az intézményvezető után a megjelent szervezetek képviselői emelkedtek szóra, s foglalták össze a tavalyi évi tevékenységüket, s számoltak be a 2018-as terveikről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában