Nincs tanítás, csak jókedv

2018.05.03. 19:15

Minden tanév legjobban várt eseménye a Hild napok

Szórakozás és versengés azt osztályok között, inden évben jobb és felejthetetlenebb élmények.

duol.hu

Fotó: dunaujvarosiszc.hu

Ezeknek a napoknak van egy fajta szabadság feelingje. Nemcsak mi, diákok, de a tanárok is fellélegezhetnek egy kicsit, megszabadulhatunk a tanítás és a tanulás stresszétől. A programsorozat mindig általában, mint ahogy idén, főzőversennyel kezdődött.

Fotó: dunaujvarosiszc.hu

Ahol a tanárok és diákok összefognak és együtt főznek, sütnek a dobogos helyekért. Közben a focit kedvelő és játszó diákok összemérhetik tudásukat egymás ellen, osztályonként. Az első helyet elérő osztály a tanári válogatottal játszhat nyereményként. Második nap jön a tortaverseny, a rádiós kvíz, amit idén újítva a Kahoot programmal csináltak meg, a szépségverseny, fifa, sakk, tanulmányi versenyek és még sorolhatnám. Számomra, felejthetetlenek maradnak az ilyenkor átélt élmények, és történetek.

Fotó: dunaujvarosiszc.hu

6 év alatt összegyűjtőttem párat, mindig jobbnál jobbat. De sajnos most ez abba marad. Elballagok, és nem lesz több Hild napok. De mint tapasztalt végzős hildes diák üzenem a többi régi és új hildes számára, hogy élvezzétek és törekedjetek az élmények megszerzésére, mert a Hild napok ezért vannak – írja Torma Rebeka az iskola honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában