hetedik alkalommal

2018.08.31. 10:30

Nyárbúcsúztató gyermeknap lesz Dunaföldváron

Szeptember 1-jén, szombaton nyárbúcsúztatót tartanak az önkormányzat, a helyi vöröskereszt és a Sárga Pincés Gödör Egyesület szervezésében.

LMI

Az Ördögszekér Táncegyesület Földvári lakodalom című nagy sikerű tavalyi előadásának egyik jelenete

Fotó: Archív

Hetedik alkalommal hívják a családokat a nyárbúcsúztatóra a földvári Szent László utcába, a Sárga Pincés gödör területére, ahol 11 órától estig változatos programok várják az érdeklődőket. Délelőtt a Löfan Mazsoretté és az Ördögszekér Táncegyesületé lesz a színpad, 13 órakor a Bibuczi Zenekar, majd a Gamila Hastánccsoport és a Főnix Tánccsoport következik. A továbbiakban szerepel Ferry és Henna, majd Szávolovics Gabriella, végül 19 órakor az Időutazó Rock Band lép fel. Egész nap lehetőség nyílik sétakocsikázásra, lovaglásra, arcfestésre, s lesz habparti, céllövészet, találkozhatnak a gyerekek Lufi bohóccal, bejárhatják az akadálypályát. Amíg a kisebbek játszanak, a felnőttek az egészségügyi sátorban tesztelhetik állapotukat, vagy az atomkamion érdekességeit böngészhetik.

Senki nem marad éhen sem. Lesz lángos és gyümölcs, fagyi és cukorka.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában