Jókedvű embereket láthattunk

2018.09.13. 11:00

Jókedv, móka – ilyen volt a Roadshow Dunújvárosban

Balogh Tamás

Cserna Gábor, Dunaújváros polgármestere is örömmel látogatta meg az eseményt. – Annak, hogyan vigyük egy város jó hírét, rengeteg megjelenési formája van. Ilyen például a DUDIK fesztivál, amit az egyetemünk szervez. Ilyen a Rockmaraton is, amely egy más jellegű zenei műfajt képvisel. Jó lehetőség rá a bringatúra, vagy éppen a bástyafal színvonalas dekorációja a Római körút elején. És bizony egy ilyen, országosan elismert és hallgatott kereskedelmi rádió roadshow-ja is alkalmas rá, mint a Rádió 1, amelynek Dunaújvárosban is nagy a hallgatottsága.

Cserna Gábor (j) ajándékkal üdvözölte a műsorvezetőket
Fotó: Hankusz Kálmán/Dunaújvárosi Hírlap

Fontosnak tartom, hogy eljöttek hozzánk, és azt is, hogy ilyen sokan kíváncsiak voltak rájuk itt a Városháza téren. Balázsék ezzel a négyórás élő műsorukkal is a mi jó hírünket viszik a világba. Jókedvű embereket láthattunk. Nyilván a remek idő is hozzájárult ehhez, és ugyanilyen fontos, hogy egy jó hangulatú, pörgős műsornak lehettek a résztvevői. Én nem szerepeltem a műsorban, de az önkormányzatunk ajándékcsomagját, benne mások mellett a város borával, személyesen adtam át a műsorvezetőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában