kertkultúra

2021.05.31. 19:00

A virágosabb Dunaújvárosért

Szabó Szabolcs

2020. évben immáron 21. alkalommal hirdették meg a Virágos Dunaújvárosért versenyt, amely évről évre egyre népszerűbb. A polgármesteri hivatal Főépítészi, építésügyi és környezetvédelmi osztálya által kiírt versenyre akkor hét kategóriában 71 városlakó nevezett 82 pályázattal.

A megmérettetés célja minden évben kettős: a lakosság szemléletformálása és a város szépítése. Dunaújváros rengeteg panel épületből áll, és ezáltal a verseny által még inkább virágosabb, színesebb, esztétikusabb lesz a város, hiszen szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak a kertek, sokkal vonzóbbá teszik és szépítik városunkat.

A pozitív városkép kialakításához a lakók idén is hozzájárulhatnak, hiszen a virágosítási verseny idén sem marad el: az önkormányzat környezetvédelmi osztálya idén már huszonkettedik alkalommal hirdeti meg a Virágos Dunaújvárosért versenyt, amelyre nyolc kategóriában várják a nevezéseket a szervezők.

A nevezéseket a www.dunaujvaros.hu weboldalról letölthető nevezési lapon kell benyújtani. A pályázatokat elektronikus úton, a [email protected] várják.

A jelentkezési határidő: július 30.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában