Pannon Oktatási Központ

2022.09.02. 08:00

„Erősíteni a diákjaink összetartozás-élményét”

Csütörtökön reggel egy rövid ünnepi megnyitóval hivatalosan is elkezdődött a 2022/2023-as tanév a Pannon Oktatási Központban (POK), az intézmény történetében először tizenkét osztállyal.

Szabó Szabolcs

Pleszné Antal Ágnes

Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A Himnusz hangjai után Czerller-Kovács Olivér, Borbély Dániel, Csonková-Sóvári Katica, Szalai Szimonetta és Végh Dóra verses-zenés műsorát hallgathatták meg a diákok, majd Pleszné Antal Ágnes, a POK szervezési és koordinációs igazgatóhelyettese köszöntötte a tanulókat, a pedagógusokat és az intézmény munkatársait. Felidézte, hogy a nyáron folyamatosan dolgoztak a szakemberek a régi iskolarész felújításán. E munkák várhatóan szeptember végén zárulnak le. 

Az évnyitóval megkezdődött a tanév a POK-ban is Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap 

Szólt a Pannon Oktatási Központ gólyáihoz, a végzős osztályokhoz és a kollégákhoz is: – Kedves kis és valamivel nagyobb gólyáink! Kívánjuk, hogy érezzétek jól magatokat iskolánkban, hogy a közösség, amelyhez már tartoztok, legyen számotokra egy biztonságot jelentős kis sziget, ahol felelősségteljes, a világra nyitott, kiegyensúlyozott felnőtté válhattok... Kedves 12/a és 12/b osztály! Tartalmas, és egyben nagyon nehéz év vár rátok. Kívánunk nektek sok sikert ehhez a tanévhez, kitartó fegyelmezett munkát annak érdekében, hogy egyéni céljaitok valóra váljanak. Kedves kollégák! Az új tanévben is kérek mindenkit, hogy dolgozzunk együtt a közös célokért, közös akarattal. Törekedjünk arra, hogy ez év folyamán is minél több diákunk érjen el sikereket tanulmányaiban. És bár az iskola alapvetően a tanulásról szól, fontos, hogy élményeket is adjon, hiszen ezek azok, amelyek a diákjaink indentitástudatát, összetartozás-élményét erősítik! 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában