Bringára Újváros!

2023.05.02. 15:30

Szombaton jön a 37. tekerés

Május 6-án, szombaton reggel kilenc órakor a Városháza térről elrajtol a 37. Bringatúra mezőnye. A túra fordítója a hagyományoknak megfelelően ezúttal is Mezőfalván lesz.

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Eniko

 A közösségi bringázást a Dunaújvárosi Hírlap hívta életre 1985 tavaszán https://mediatar.jakd.hu/index.php?p=video&v=8l42aJex. Akkor 2700-an tekerték le a Dunaújváros – Mezőfalva – Dunaújváros távot. A Bringatúra közel három évtizede töretlen népszerűségnek örvend. Szombaton reggel nyolc órától várják a résztvevőket a Városháza térre. Lesz lehetőség még apróbb beállításokat és javításokat elvégezni a drótszamarakon Orosz Tamás, valamint az Aquarius Kerékpárbolt és a Decathlon szakembereinek segítségével. Az első 500 regisztrálónak ajándék úticsomaggal kedveskednek, valamint résztvevő zsíros kenyérrel, almával, ásványvízzel alapozhat majd a túrára. 8 óra 10 perctől zumba bemutatót tart Délczeg Zsófi, 8 óra 45 perctől pedig Sólyomvári Ágnes tanárnő mozgatja át a kerékpárosokat. A nagy tekerés 9 órakor kezdődik, Mezőfalvára pedig egy trial bemutatón várja a mezőnyt. A visszaérkezés után Dóczi Zsuzsi gymstic bemutatója mellett tombolasorsolással zárul a 27. Bringatúra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában