Szakkörös kiállítás

2023.06.16. 18:00

Remek közösségi kezdeményezés, csodálatos végeredmény

A közelmúltban a kulcsi polgármesteri hivatal dísztermében került sor a helyi hímző- és makramé-szakkör ügyes kezű tagjainak, az ősztől tavaszig tartó szakköri munka eredményét bemutató, szemet gyönyörködtető alkotásaiból rendezett kiállítás megnyitójára.

Török Tímea

Fotó: Török Tímea

A szervező és házigazda Létay Ildikó közművelődési szakember és szakkörvezető bevezetője után Doma Balázs Benedek zongorajátékát hallgathatta meg a nagyérdemű, majd Jobb Gyula polgármester köszöntötte az egybegyűlteket. Mint elmondta: – Mindig nagy öröm és megtiszteltetés számomra, amikor helyi közösségek ilyen remek kezdeményezése kapcsán megrendezett eseményre vagyok hivatalos. Arról nem is beszélve, hogy egyszerűen elképesztő, milyen gyönyörű alkotások dicsérik a résztvevők keze munkáját. Gratulálok az alkotóknak, és köszönöm, hogy itt lehetek.

Fotó: Török Tímea

A polgármester köszöntője után Hahn-Kakas István, a Nemzeti Művelődési Intézet munkatársa vette át a szót. – Szervezetünk a közösségi művelődést a társadalmi, gazdasági, humán fejlesztések egyik meghatározó eszközrendszereként értelmezve küldetésének tekinti, hogy a közösségeket képessé tegye saját értékeik felismerésére, és az ebből adódó lehetőségek kihasználására, valamint ennek támogatására képzések, tudásmegosztó alkalmak és képzésfejlesztés révén megfelelő szakmai utánpótlást is biztosítson.

Végül, de nem utolsósorban az érdeklődők kötetlen beszélgetés és a szakkör tagjai által készített finomságok elfogyasztása mellett tekintették meg a kiállítást. 

Fotó: Török Tímea

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában