Rangos esemény

2023.08.09. 12:00

Falunap és arató ünnep lesz Baracson

Horváth László

Fotó: Horváth László

Augusztus 11-én, pénteken 18 órakor Baracs vezér szobránál koszorúzással kezdődik az idei falunap. A Baracsi Vadalmafa dalkör ünnepi műsora után 20 órakor a Fan Company élő koncertjét láthatjuk. 

Augusztus 12-én, szombaton 13 órától indul a habparti a BÖTE jóvoltából. 14.30-tól a Kámfor bábszínház interaktív műsora következik. 15.30-tól a Széchenyi Zsigmond Általános Iskola és AMI tornászainak bemutatója szórakoztatja a közönséget. 15.45-kor műfajt vált a forgatókönyv és DJ Szatmári Feat. Szakos Andi műsora áll színpadra. 17 órakor robban a hangulatbomba Kozsó (Ámokfutó) fellépésével. 18 órától ünnepi műsor kezdődik, melyben a Baracsi Vadalmafa népdalkör, Baracs Néptáncegyüttes teremt megfelelő hangulatot a köszöntő beszédhez és a közösségi díjak átadásához. 20 órától az Apostol együttes produkcióját láthatjuk. 22 órakor pedig tűzijáték teszi teljessé a baracsiak 2023-as falunapját. A rendezvényen egész nap vendéglátó egységek, ugrálóvár, kosaras körhinta és még sok egyéb más játéklehetőség várja résztvevőket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában