Kemi-ker roadshow

2023.09.24. 17:00

Építőipari szakemberek ünnepe (képgalériával)

A Kemi-ker Kft. roadshow-t szervezett, amelynek negyedik állomására szeptember 21-én került sor a népszerű vállalat dunaújvárosi telephelyén. A szaküzlet tulajdonosa, ifj. Márton Zoltán beszélt lapunknak a kezdeményezésükről.

Török Tímea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

– Augusztus végén indult az a sorozat, ahol minden héten egy-egy terület képviselőit hívtuk meg partnereink közül, lehetőséget kínálva arra, hogy bemutathassák termékpalettájukat az érdeklődőknek. Most csütörtökön két helyszínen is vártuk a résztvevőket. Reggel 7 órától kezdődő eseményünkön a dunaújvárosi üzletünk parkolójában konzultációkra nyílt lehetőségük a jelenlévőknek a gyártók szakembereivel több témakörökben. A festékek kapcsán jelen volt az Akzo Nobel és az Egrokorr Zrt., a szerszámok világát pedig ezúttal a EXC Tools Kft. mutatta be az érdeklődőknek.

Ezen a napon gyakorlati bemutatóval is készültünk, amelyen a Saint-Gobain gyártmányai közül megismerkedhettünk a Rigips legújabb innovációjával a Energoboarddal és a Glasroc X építőlemezzel. Hasznos információkat tudhattunk meg a Weber legújabb hőszigetelő rendszeréről, a Webertherm topDry-ról.

– Az tapasztaltuk, hogy a kivitelezők szeretnek részt venni az ilyen eseményeken. A közvetlen kommunikáció és tapasztalat mindenkinek a munkájában sokat segíthet. Ráadásul az aktív szakembereken kívül ezen a csütörtökön a jövő generáció kivitelezőit is köszönthettük köreinkben a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola diákjai és oktatói személyében.

– Számunkra a partnereink kincset érnek. Valamennyi közös találkozót ünnepként értékelünk, így is készülünk minden tekintetben ezekre az alkalmakra. Az ünnepnek része a tartalmas beszélgetés és az ajándékozás is. Így a roadshow résztvevőit a rendezvény napján büféreggelivel, kedvezménykuponokkal és ajándékokkal vártuk.

A roadshow ötödik, egyben záró eseményére jövő héten szerdán, szeptember 27-én várják az érdeklődőket. A témák: festékek, burkolás, tömítés és rögzítés – tájékoztatta olvasóinkat ifj. Márton Zoltán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában